Servering ombord
(Forhåndsbestilling, for selskap/grupper)
MENY
(Prisene er oppgitt pr. pers)
KOLDTBORD Kr. 245,-
Fenalår, spekeskinke, roastbeef, remulade, to sorter skinke krepsekabaret røktlaks, krydderlaks, 2 sorter sild, frisk salat, dressing. Potetsalat, italiensk salat, eggerøre, to sorter brød og smør
Med varmrett: Kylling og karbonade
"HAVETS FESTBORD" Kr. 350,-
Røkt laks, varmrøkt krydderlaks, gravet laks, syltet laks,
akevitt-laks.Varmrøkt paprikamakrell,
krydderrøkt steinbitfilet. Tre sorter sild.
Fiskeaspic, krabbe, o-skjell, blåskjell naturell, friske reket.
Rekesalat, vestfjordsalat, vestkystsalat, eggerøre, måsegg (i sesongen).
Fiskesuppe med grovt brød, loff og smør.
Majones, sennepsdressing, rømmedressing, thousand island.
LITE SPEKEBORD Kr. 230,-
Stekt spekeskinke med brie, Santakristina-skinke,
fenalår, chorizopølse, mårpølse, spansk pølse,
rømme, potetsalat, eggerøre, flatbrød.
Tørrfisk til banking på dekk.
REKEBORD Kr. 170,-
med majones, sitron, loff og smør
TEX MEX bord Kr. 230,-
Kjøttdeig, kyllingklubber, kyllingnachos,
BBQ- bønner m. bacon, Maiskolber, Qusedillas,
salat, dressing, Tacotubs/lefser, Gucamale,Ris
og salsa saus
GRYTERETTER Kr. 180,-
• Biff Stroganoff
• Finnebiff med tilbehør
SJØMANNSKOST Kr. 235,-
Saltkjøtt, flesk, kålrabistappe og ertesuppe.
BACCALAO Kr. 225,-
TAPASBORD Kr. 250,-
Diverse småretter
LUNSJPAKKER
1. skinke, roastbiff, røkt laks, (skinke) Kr. 164,-
potetsalat, eggerøre og brød.
2. Fenalår, roastbiff, spekeskinke, røkt
og gravet laks, potetsalat, Kiwishell ,
sennepsaus,eggerøre, loff og smør Kr. 199,-
SMÅRETTER
Fiskesuppe med loff og smør Kr. 130,-
Hjemmelaget lapskaus Kr. 135,-
Tapas tallerken Kr. 150,-
Snitter med pålegg Kr. 35,-