Servering ombord

(Forhåndsbestilling, for selskap/grupper)

 

MENY

(Prisene er oppgitt pr. pers) 

KOLDTBORD Kr. 245,- 
Fenalår, spekeskinke, roastbeef, remulade, to sorter skinke krepsekabaret røktlaks, krydderlaks, 2 sorter sild, frisk salat, dressing. Potetsalat, italiensk salat, eggerøre, to sorter brød og smør
Med varmrett: Kylling og karbonade

"HAVETS FESTBORD" Kr. 350,- 
Røkt laks, varmrøkt krydderlaks, gravet laks, syltet laks, 
akevitt-laks.Varmrøkt paprikamakrell, 
krydderrøkt steinbitfilet. Tre sorter sild. 
Fiskeaspic, krabbe, o-skjell, blåskjell naturell, friske reket. 
Rekesalat, vestfjordsalat, vestkystsalat, eggerøre, måsegg (i sesongen).
Fiskesuppe med grovt brød, loff og smør. 
Majones, sennepsdressing, rømmedressing, thousand island. 

LITE SPEKEBORD Kr. 230,- 
Stekt spekeskinke med brie, Santakristina-skinke, 
fenalår, chorizopølse, mårpølse, spansk pølse, 
rømme, potetsalat, eggerøre, flatbrød. 
Tørrfisk til banking på dekk.

REKEBORD Kr. 170,- 
med majones, sitron, loff og smør

TEX MEX bord Kr. 230,- 
Kjøttdeig, kyllingklubber, kyllingnachos, 
BBQ- bønner m. bacon, Maiskolber, Qusedillas, 
salat, dressing, Tacotubs/lefser, Gucamale,Ris
og salsa saus

GRYTERETTER Kr. 180,- 
• Biff Stroganoff
• Finnebiff med tilbehør

SJØMANNSKOST Kr. 235,- 
Saltkjøtt, flesk, kålrabistappe og ertesuppe. 

BACCALAO Kr. 225,- 

TAPASBORD Kr. 250,- 
Diverse småretter

LUNSJPAKKER
1. skinke, roastbiff, røkt laks, (skinke) Kr. 164,- 
potetsalat, eggerøre og brød. 

2. Fenalår, roastbiff, spekeskinke, røkt
og gravet laks, potetsalat, Kiwishell , 
sennepsaus,eggerøre, loff og smør Kr. 199,- 

SMÅRETTER
Fiskesuppe med loff og smør Kr. 130,- 
Hjemmelaget lapskaus Kr. 135,- 
Tapas tallerken Kr. 150,- 
Snitter med pålegg Kr. 35,-